Panzanella ai frutti di mare e gamberi

Panzanella ai frutti di mare e gamberi

4.7 81 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 40min
2 porzioni

Ingrediënten

  • 35 - 40 g di olio extravergine di oliva
  • 30 g di aceto di vino bianco
  • 3 pizzichi di sale
  • 500 di acqua
  • 1 mazzetto di erbe aromatiche fresche miste a piacere
  • 200 g di calamari ad anelli
  • 120 g di pane toscano raffermo, a tocchetti
  • 200 g di gamberetti sgusciati e puliti
  • 5 g di capperi sott'aceto sgocciolati e tritati
  • 40 g di cipolla rossa di Tropea a fette sottili
  • 180 g di pomodori datterino in quarti
  • 2 filetti di acciughe sott'olio sgocciolate e tritate
  • 3 - 4 foglie di basilico fresco spezzate

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Eiwitten 37.8 g
Calorieën 2301 kJ / 550 kcal
Vetten 24.2 g
Vezels 4.3 g
Koolhydraten 43.2 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...