Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 35 - 40 g di olio extravergine di oliva
- 30 g di aceto di vino bianco
- 3 pizzichi di sale
- 500 di acqua
- 1 mazzetto di erbe aromatiche fresche miste, a piacere
- 200 g di calamari ad anelli
- 120 g di pane toscano raffermo, a tocchetti
- 200 g di gamberetti sgusciati e puliti
- 2 filetti di acciughe sott'olio, sgocciolate e tritate
- 5 g di capperi sott'aceto, sgocciolati e tritati
- 40 g di cipolla rossa di Tropea, a fette sottili
- 180 g di pomodori datterino, in quarti
- 3 - 4 foglie di basilico fresco, spezzate
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2301 kJ / 550 kcal
- Eiwitten
- 37.8 g
- Koolhydraten
- 43.2 g
- Vetten
- 24.2 g
- Vezels
- 4.3 g
Alternatieve recepten
Insalata di polpo e patate
2h
Insalata di polpo, patate e sedano al profumo di cedro
1h 25 min
Insalata di gamberi alla siciliana
40min
Linguine allo scoglio
40min
Spaghetti alle vongole
4h 40min
Panzanella con mandorle e acciughe
2h 30min
Gamberoni in guazzetto
40min
Tabulè d'orzo rosa al pistacchio
40min
Insalata di farro e vongole in vasetto
1h
Insalata di finocchi con arance e pinoli
20 Min
Zuppa di pesce con crostini (senza glutine)
Geen beoordelingen
Calamari cipolle e patate
50min