Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 35 - 40 g di olio extravergine di oliva
- 30 g di aceto di vino bianco
- 3 pizzichi di sale
- 500 di acqua
- 1 mazzetto di erbe aromatiche fresche miste, a piacere
- 200 g di calamari ad anelli
- 120 g di pane toscano raffermo, a tocchetti
- 200 g di gamberetti sgusciati e puliti
- 2 filetti di acciughe sott'olio, sgocciolate e tritate
- 5 g di capperi sott'aceto, sgocciolati e tritati
- 40 g di cipolla rossa di Tropea, a fette sottili
- 180 g di pomodori datterino, in quarti
- 3 - 4 foglie di basilico fresco, spezzate
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2301 kJ / 550 kcal
- Eiwitten
- 37.8 g
- Koolhydraten
- 43.2 g
- Vetten
- 24.2 g
- Vezels
- 4.3 g
Alternatieve recepten
Fregola con le arselle
45 min
Pane frattau
1h
Paella di pesce con bulgur
1h
Insalata di gamberi, sedano e melone
20 min
Cozze piccanti con ceci e pomodorini
35 min
Sgombro con crema di datterini gialli sottovuoto
40 min
Burger di pesce con salsa aromatica al cetriolo
20 min
Tagliata di tonno ai pistacchi con crema di ceci (per 2 persone)
1 Std. 15 Min
Pici all'etrusca
1h 45min
Linguine allo sgombro
30 min
Paccheri con pomodorini, vongole e calamari
40 min
Spaghetti alle vongole
4 Std. 40 Min