Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g di patate a pasta gialla, sbucciate, a pezzi (2-3 cm)
- 170 g di cipolla a metà
- 2 uova
- 30 g di fiocchi di avena
- 1 ½ cucchiaino di sale
- 40 g di farina di riso
- 2 pizzichi di noce moscata in polvere
- 1 spicchio di aglio
- 450 g di spinaci in foglia surgelati scongelati, ben scolati (circa 350 g peso netto)
- 3 pizzichi di pepe macinato
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 3 cucchiai di burro chiarificato
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 587.8 kJ / 140.5 kcal
- Eiwitten
- 4.1 g
- Koolhydraten
- 14.1 g
- Vetten
- 8.1 g
- Verzadigd vet
- 2.9 g
- Vezels
- 2.7 g
- Natrium
- 574.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Burger vegetali
40 min
Gattò di patate e spinaci
2h
Pasta gratinata con broccoli e mozzarella
1 godz. 20 min
Sformatini di topinambur ripieni di rapa rossa
2h
Polpettone vegetariano con contorno di verdure; cheesecake ai lamponi
1 godz. 30 min
Verdure insaporite con salsa ai broccoli (TM6)
30 min
Seitan speziato con verdure insaporite
20 min
Mezzelune ripiene
1 godz. 30 min
Uova ripiene al caprino su crema di piselli e lattuga
1h
Crêpes con fiori di zucca
1 godz. 30 min
Frittelle di quinoa e cime di rapa
1 godz. 30 min
Lasagne mozzarella, ricotta e spinaci (Bimby Friend)
1 godz. 30 min