Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
- 200 g di zucchine a pezzi
- 150 g di peperone rosso, pulito e a pezzi
- 150 g di peperone giallo, pulito e a pezzi
- 5 uova grandi
- ½ cucchiaino di sale
- erba cipollina fresca q.b.
- 240 g di formaggio fresco spalmabile
- 200 g di prosciutto cotto a fette
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 420.7 kJ / 100.6 kcal
- Eiwitten
- 6.3 g
- Koolhydraten
- 1.4 g
- Vetten
- 7.8 g
- Verzadigd vet
- 3.4 g
- Vezels
- 0.1 g
- Natrium
- 208.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Strüdel salato con mele, speck e formaggio Asiago
1 Std. 30 Min
Girelle di sfoglia con spinaci e Feta
1 Std. 10 Min
Girelle di sfoglia con crema di zucca e speck
2 Std. 15 Min
Rollè di tacchino ripieno con contorno di patate
1 Std. 30 Min
Crostata salata tricolore
1 Std. 30 Min
Involtini di pollo e porri
55 Min
Sfogliata ai peperoni e stracciatella
1 Std.
Omelette verdure e formaggio
30 Min
Bocconcini di sfoglia salsiccia e peperoni
2h
Involtini al pomodoro con purè di patate e contorno di broccoli
1 Std.
Crostata salata ai peperoni con mozzarella e basilico
1 Std. 30 Min
Millefoglie vegetariana
1 Std. 30 Min