Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 - 5 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 60 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
- 4 uova
- 2 cucchiaini di sale
- 150 g di zucchine a pezzi (2 cm)
- 2 cipollotti a pezzi
- 1 spicchio di aglio
- 20 g di cipolle a pezzi (3-4 cm)
- 80 g di gambo di sedano a pezzi (3-4 cm)
- 40 g di carota, pelata e a pezzi (3-4 cm)
- 3 - 5 foglie di basilico fresco, lavate ed asciugate
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 400 g di polpa di pomodoro fresca o in scatola
- 100 g di acqua
- 320 g di pasta integrale corta, formato a piacere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2147.3 kJ / 513.3 kcal
- Eiwitten
- 25.8 g
- Koolhydraten
- 59.8 g
- Vetten
- 18.3 g
- Verzadigd vet
- 5.9 g
- Vezels
- 10.1 g
- Natrium
- 1463.5 mg
Alternatieve recepten
Pasta con ragù di verdure
45 min
Pasta al forno vegetariana filante
1h
Torta salata di verdure e contorno di insalata
1 godz. 5 min
Pasta al forno veloce
45 min
Ragù di verdure primaverili
30 min
Spaghetti di zucchine con salsa alle olive e menta
30 min
Involtini di melanzane con sugo alle verdure
1h
Lasagne di ricotta e melanzane a vapore
1h 25 min
Pasta fredda alle verdure
1h
Pasta con sugo vegetariano (Bimby Friend)
30 min
Spaghetti integrali con crema di lenticchie e carote
45 min
Insalata di riso, frittata e verdure
50 min