Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 800 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale + q.b.
- 150 g di farro
-
200
g di vongole veraci
of 200 g di vongole congelate - 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 15 pomodori ciliegino in quarti
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 678 kJ / 162 kcal
- Eiwitten
- 7.5 g
- Koolhydraten
- 18.4 g
- Vetten
- 6.5 g
- Vezels
- 2.3 g
Alternatieve recepten
Farro con seppie e verdure
35min
Farro pomodorini e gamberi con pesto di prezzemolo (Modalità Cuoci riso)
30 Min
Insalata di farro e pollo
45 Min
Farro alla nizzarda
40min
Insalata di orzo con pesto e gamberetti
30 Min
Insalata di orzo vegetariana
40min
Insalata di salmone e gamberi rossi con pesto di basilico
1 Std.
Insalata di farro e pollo
1 Std. 30 Min
Farro al pesto e fagiolini
30 Min
Insalata di mare con orzo perlato
1h 35min
Insalata di orzo con verdure (vegan)
55 Min
Cous cous con sgombro e olive
30 Min