Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta brisèe
- 150 g di farina tipo 0
- 75 g di burro a pezzi
- ½ cucchiaino di sale
- 50 g di acqua fredda
Ripieno
-
30
g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
of 30 g di pecorino a pezzi (2-3 cm) - 120 g di porri a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 150 g di salmone affumicato a fette + q.b.
- 350 g di robiola
- 30 g di rucola + q.b.
- 1 uovo
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Voeding
- per 1 fetta
- Calorieën
- 1384.4 kJ / 330.9 kcal
- Eiwitten
- 16.8 g
- Koolhydraten
- 7.1 g
- Vetten
- 26.2 g
- Verzadigd vet
- 13.3 g
- Vezels
- 0.7 g
- Natrium
- 1117.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Fagottini di sfoglia zucca, speck e balsamico
1 Std. 30 Min
Torta salata radicchio e robiola
2 Std. 30 Min
Mini crostatine salate con burrata e acciughe
45 Min
Quiche con pere, salvia e Fontina
1 Std. 10 Min
Quiche di spinaci e speck
2h
Torta salata pere, noci e Gorgonzola
1 Std.
Quiche radicchio e speck
2 Std. 30 Min
Sfogliata con burrata e fiori di zucca
1 Std. 10 Min
Crostata salata tricolore
1 Std. 30 Min
Torta salata asparagi e ricotta
1 Std.
Quiche di zucchine e prosciutto cotto
1h 20min
Quiche ai funghi e Fontina
1 Std. 30 Min