Quiche salmone e rucola

Quiche salmone e rucola

4.4 61 beoordelingen
Voorbereiding. 30min
Totaal 1u. 40min
8 fette

Ingrediënten

Pasta brisèe
  • 150 g farina tipo 0
  • 75 g di burro a pezzi
  • ½ cucchiaino di sale
  • 50 g di acqua fredda
Ripieno
  • 30 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
    30 g di pecorino, a pezzi (2-3 cm)
  • 120 g di porri a pezzi
  • 30 g olio extravergine di oliva
  • 150 g di salmone affumicato a fette + q.b.
  • 350 g di robiola
  • 30 g di rucola + q.b.
  • 1 uovo
  • ½ cucchiaino di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 fetta

Natrium 1117.2 mg
Eiwitten 16.8 g
Calorieën 1384.4 kJ / 330.9 kcal
Vetten 26.2 g
Vezels 0.7 g
Verzadigd vet 13.3 g
Koolhydraten 7.1 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...