Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- 320 g di farina integrale
- 240 g di acqua
- 1 pizzico di bicarbonato di sodio
- 20 g di aceto di mele
- 2 pizzichi di sale
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di peperoni rossi, puliti e a pezzi (3 cm)
- 300 g di patate americane dolci, pelate e a pezzi ( 2 cm)
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 150 g di mozzarella a dadini
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1150.6 kJ / 275 kcal
- Eiwitten
- 8.3 g
- Koolhydraten
- 34 g
- Vetten
- 10.8 g
- Vezels
- 4.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Girelle di sfoglia con spinaci e Feta
1 Std. 10 Min
Torta di spinaci greca
1 Std. 20 Min
Crostata salata alle mandorle con zucchine
1hod. 30min
Torta salata ai peperoni, melanzane e capperi
1hod. 30min
Torta salata tricolore
1 Std. 20 Min
Sfogliata ai peperoni e stracciatella
1hod.
Torta salata con provola, peperoni, ricotta e speck
1h 50min
Gratin di patate e sedano rapa con Emmental
1 Std. 10 Min
Torta salata finocchi, pancetta e formaggella
1hod. 30min
Quiche di patate e cipolle
55 Min
Torta salata con zucca e scarti di verdure
2hod. 30min
Pasta al forno con cavolfiori e scamorza
1h 15min