Polpettone zucca e spinaci

Polpettone zucca e spinaci

4.7 62 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 15min
6 porzioni

Ingrediënten

  • olio extravergine di oliva q.b.
  • 50 g di Parmigiano Reggiano
  • 150 g di pancetta affumicata o dolce, a cubetti
  • 4 fette di pane bianco in cassetta a pezzi
  • 2 rametti di rosmarino fresco gli aghi lavati
  • 700 g di carne trita mista (maiale e manzo)
  • 40 g di pangrattato
  • 1 cucchiaino di sale
  • 2 uova
  • 100 g di zucca cotta, a pezzi
  • 100 g di formaggio fresco spalmabile
  • 200 g di spinaci freschi cotti, ben strizzati

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Natrium 811.4 mg
Eiwitten 40.1 g
Calorieën 1978.3 kJ / 472.8 kcal
Vetten 26.6 g
Vezels 1.2 g
Verzadigd vet 6.7 g
Koolhydraten 19.5 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...