Torta salata funghi e patate

Torta salata funghi e patate

3.7 30 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 30min
10 fette

Ingrediënten

Pasta brisèe
  • 150 g di farina tipo 00
  • 75 g di burro a pezzi
  • ½ cucchiaino di sale
  • 50 g di acqua
Ripieno
  • 1 spicchio di aglio
  • 40 g di olio extravergine di oliva
  • 400 g di funghi finferli freschi
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • 2 rametti di timo fresco le foglioline lavate
  • 2 patate pelate e a fettine sottili
  • 150 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (3 cm)
  • 3 uova
  • 100 g di latte
  • 100 g di ricotta fresca ben scolata

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 fetta

Natrium 353.7 mg
Eiwitten 10.5 g
Calorieën 1138.1 kJ / 272 kcal
Vetten 19.9 g
Vezels 0.6 g
Verzadigd vet 5.6 g
Koolhydraten 13.7 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...