Torta salata con melanzane e scamorza

Torta salata con melanzane e scamorza

4.5 32 beoordelingen
Voorbereiding. 30min
Totaal 1u. 30min
8 fette

Ingrediënten

Base
  • 300 g di farina tipo 00
  • 140 g di burro a pezzi
  • 40 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
  • 80 g di acqua
Ripieno
  • 100 g di cipolla rossa a pezzi
  • 40 g olio extravergine di oliva
  • 500 g di melanzane a cubetti (2 cm)
  • 100 g di passata di pomodoro
  • 10 g di concentrato di pomodoro
  • 5 g di sale
  • 10 g di zucchero
  • 10 g di aceto
  • 200 di scamorza affumicata cubetti
  • 1 uovo sbattuto

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 fetta

Natrium 583.3 mg
Eiwitten 10.9 g
Calorieën 1179.1 kJ / 281.8 kcal
Vetten 15.5 g
Vezels 4.4 g
Verzadigd vet 7.9 g
Koolhydraten 30 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...