Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Base
- 300 g di farina tipo 00
- 140 g di burro a pezzi
- 40 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
- 80 g di acqua
Ripieno
- 100 g di cipolla rossa a pezzi
- 40 g olio extravergine di oliva
- 500 g di melanzane a cubetti (2 cm)
- 100 g di passata di pomodoro
- 10 g di concentrato di pomodoro
- 5 g di sale
- 10 g di zucchero
- 10 g di aceto
- 200 di scamorza affumicata cubetti
- 1 uovo sbattuto
- Voeding
- per 1 fetta
- Calorieën
- 1179.1 kJ / 281.8 kcal
- Eiwitten
- 10.9 g
- Koolhydraten
- 30 g
- Vetten
- 15.5 g
- Verzadigd vet
- 7.9 g
- Vezels
- 4.4 g
- Natrium
- 583.3 mg
Alternatieve recepten
Lasagne zucca e salsiccia
2h
Quiche alle cipolle
1 Std. 30 Min
Torta salata ricotta e spinaci
2h
Sformato di zucchine al basilico (TM6)
50 Min
Focaccia di patate in padella
1 Std.
Torta de gee
1 Std. 30 Min
Burger ceci e rucola
40 Min
Torta salata alla parmigiana di melanzane (senza glutine)
1 Std.
Crostata di pomodori con pesto
1 Std. 30 Min
Torta salata di Pasqua con crema di Parmigiano Reggiano
1 Std.
Ceci al pomodoro
40 Min
Quiche ai peperoni e pomodori
1 Std. 30 Min