Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 g di basilico fresco, le foglie lavate ed asciugate
- 130 g di pangrattato
- 50 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 500 g di peperoni rossi e gialli, puliti e a pezzi (2 cm)
- 85 g di pane raffermo a pezzetti
- 1 uovo
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1400.3 kJ / 334.7 kcal
- Eiwitten
- 13.6 g
- Koolhydraten
- 42 g
- Vetten
- 12.1 g
- Verzadigd vet
- 3.7 g
- Vezels
- 4.7 g
- Natrium
- 827 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Torta salata con melanzane e scamorza
1 Std. 30 Min
Sformato di zucchine al basilico (TM6)
50 Min
Polpette di zucca
1 Std. 30 Min
Burger ceci e rucola
40 Min
Melanzane alla messinese
30 Min
Medaglioni di broccoli e patate
1 Std. 30 Min
Rotolo ai piselli
50 Min
Gattò di patate e spinaci
2h
Polpette alla rucola
40 Min
Polpette di cavolo viola
1 Std. 30 Min
Tortini mandorle e more
55min
Quiche ai peperoni e pomodori
1 Std. 30 Min