Polpette di peperoni

Polpette di peperoni

4.3 31 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u.
4 porzioni

Ingrediënten

  • 10 g di basilico fresco, le foglie lavate ed asciugate
  • 130 g di pangrattato
  • 50 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
  • 20 g di olio extravergine di oliva
  • 500 g di peperoni rossi e gialli, puliti e a pezzi (2 cm)
  • 85 g di pane raffermo a pezzetti
  • 1 uovo
  • ½ cucchiaino di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Natrium 827 mg
Eiwitten 13.6 g
Calorieën 1400.3 kJ / 334.7 kcal
Vetten 12.1 g
Vezels 4.7 g
Verzadigd vet 3.7 g
Koolhydraten 42 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...