Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g di cipolla a pezzi
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di salsiccia fresca, spellata e a pezzi
- 100 g di Gorgonzola a pezzi
Terminare la preparazione
- 8 fette di pane casereccio
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2698.3 kJ / 645 kcal
- Eiwitten
- 25 g
- Koolhydraten
- 68 g
- Vetten
- 32.2 g
- Verzadigd vet
- 7.8 g
- Vezels
- 3.3 g
- Natrium
- 975.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Bicchierini di gamberi in salsa cocktail
1 Std.
Vol-au-vent con mousse al Gorgonzola (per 2 persone)
45 Min
Spritz con bruschette al Gorgonzola e sedano
30 Min
Cheesecake al torroncino
4 Std. 30 Min
Fusilli alla curcuma e pancetta
30 Min
Insalata di gamberi, sedano e melone
20min
Gnocchi con cipolla rossa, mascarpone e noci
1 Std. 30 Min
Frittelle di riso
1 Std.
Farfalle con pesto di anacardi, olive e bresaola
30 Min
Crostata di pere e noci
1 Std. 30 Min
Bocconcini di sfoglia salsiccia e peperoni
2h
Bocconcini di tacchino alle verdure
40min