Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g di cipolla a pezzi
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di salsiccia fresca, spellata e a pezzi
- 100 g di Gorgonzola a pezzi
Terminare la preparazione
- 8 fette di pane casereccio
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2698.3 kJ / 645 kcal
- Eiwitten
- 25 g
- Koolhydraten
- 68 g
- Vetten
- 32.2 g
- Verzadigd vet
- 7.8 g
- Vezels
- 3.3 g
- Natrium
- 975.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Strüdel salato con mele, speck e formaggio Asiago
1 godz. 30 min
Pancake salato di verdure e tonno
30 min
Insalata nizzarda
30 min
Alberelli di sfoglia
1 godz. 30 min
Bocconcini di sfoglia salsiccia e peperoni
2h
Spritz con bruschette al Gorgonzola e sedano
30 min
Bicchierini tricolore
3h 30min
Polpette alla rucola
40 min
Bratwurst con insalata di patate
35 min
Muffin ai pomodori secchi ed Emmental
1h
Tris di salse per aperitivo
30 min
Gnocchi con cipolla rossa, mascarpone e noci
1 godz. 30 min