Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 spicchio di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di funghi freschi a pezzi (vedere consigli)
- 200 g di latte
- 20 g di farina tipo 00
- 1 cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 2 pizzichi di noce moscata in polvere
- farina
- 600 g di filetto di petto di tacchino, senza pelle a tocchetti (3-4 cm)
- 2 rametti di rosmarino fresco
- 2 cucchiai di olio extravergine di oliva
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1967 kJ / 470 kcal
- Eiwitten
- 36 g
- Koolhydraten
- 8 g
- Vetten
- 32.5 g
- Verzadigd vet
- 7 g
- Vezels
- 0.8 g
- Natrium
- 1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Straccetti di tacchino al limone con julienne di verdure
45min
Polpettone di tacchino con erbette e pesto di rucola
1h
Medaglioni alla pizzaiola
40min
Involtini di pollo al Varoma con pesto freddo di zucchine (TM6)
50min
Scaloppine di maiale con salsa alle ciliegie
30min
Straccetti di manzo con contorno di caponata
45min
Pollo al vino bianco e farina integrale di grano saraceno
45min
Scaloppine agli asparagi
1h
Bocconcini di maiale al latte
50min
Pollo in salsa verde
40min
Scaloppine con zucchine alla mediterranea
30min
Bocconcini di pollo in salsa di peperoni
1h