Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 - 5 di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 10 g di scorza di limone, preferibilmente biologico (senza la parte bianca)
- 65 g di burro
- 200 g di filetti di sogliola a pezzetti, (senza pelle e senza lische)
- 50 g di succo di limone, spremuto fresco e filtrato
- 1 scalogno a metà
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 320 g di riso Carnaroli
- 70 g di vino bianco secco
- 800 g di acqua
- 1 cucchiaio di dado per brodo vegetale
- 1 pizzico di sale (optioneel)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2058 kJ / 492 kcal
- Eiwitten
- 14.6 g
- Koolhydraten
- 66.1 g
- Vetten
- 20.1 g
- Verzadigd vet
- 8.9 g
- Vezels
- 1.1 g
- Natrium
- 264.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto cavolo cappuccio viola e Gorgonzola
35 Min
Filetto di branzino con carciofi e ceci
40 Min
Risotto radicchio e uva
40 Min
Risotto estivo con pesto al basilico e rucola
30 Min
Lasagnette al nero con ragù di polpo
1 Std. 20 Min
Zuppa di pesce con crostini (senza glutine)
Brak ocen
Risotto alla milanese (per 2 persone)
25 Min
Insalata di polpo e patate
2 Std.
Orecchiette ai totani su crema di fagioli cannellini
1 Std.
Risotto zafferano e speck
35 Min
Trofie fredde con pesto di avocado
30 Min
Paccheri con pomodorini, vongole e calamari
40 Min