Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 4 tranci di nasello freschi (600 g circa)
- 4 pizzichi di sale
- 40 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 500 g di acqua
- 200 g di carote, pelate e a bastoncini (4-5 cm)
- 200 g di carote viola, pelate e a bastoncini (4-5 cm)
- 2 pizzichi di timo secco
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 971.3 kJ / 232.3 kcal
- Eiwitten
- 26.8 g
- Koolhydraten
- 7.6 g
- Vetten
- 10.7 g
- Verzadigd vet
- 1.5 g
- Vezels
- 3.3 g
- Natrium
- 997.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Nasello al cartoccio con verdure (TM6)
1 Std.
Filetto di nasello con contorno di finocchi e arance
30 Min
Nasello al cartoccio con verdure
1 Std.
Sogliola al vapore con piselli
40 Min
Nasello al vapore con riso e verdure
30 Min
Filetti di branzino alla pizzaiola
45 Min
Cuori di merluzzo al cartoccio con riso basmati
45 Min
Pesce al limone con patate e verdure al prezzemolo
40 Min
Filetto di orata con peperoni (TM6)
25min
Filetti di salmone al Varoma con contorno di verdure
40 Min
Merluzzo alla pizzaiola
30 Min
Merluzzo al vapore con salsa al pomodoro e olive
35 Min