Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 4 tranci di nasello freschi (600 g circa)
- 4 pizzichi di sale
- 40 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 500 g di acqua
- 200 g di carote, pelate e a bastoncini (4-5 cm)
- 200 g di carote viola, pelate e a bastoncini (4-5 cm)
- 2 pizzichi di timo secco
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 971.3 kJ / 232.3 kcal
- Eiwitten
- 26.8 g
- Koolhydraten
- 7.6 g
- Vetten
- 10.7 g
- Verzadigd vet
- 1.5 g
- Vezels
- 3.3 g
- Natrium
- 997.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Straccetti di pollo con patate e carote
40min
Merluzzo alla pizzaiola
30min
Pesce al limone con patate e verdure al prezzemolo
40min
Filetti di salmone al Varoma con contorno di verdure
40min
Petto di pollo e verdure insaporite
45min
Filetti di merluzzo con contorno di cavolo nero
1h
Sogliola al vapore con piselli
40min
Straccetti di vitello ai carciofi
40min
Cuori di merluzzo al cartoccio con riso basmati
45min
Salmone con cavolo cappuccio saporito e contorno di patate
45min
Filetto di nasello con contorno di finocchi e arance
30min
Filetto di branzino con carciofi e ceci
40min