Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 4 tranci di nasello freschi (600 g circa)
- 4 pizzichi di sale
- 40 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 500 g di acqua
- 200 g di carote, pelate e a bastoncini (4-5 cm)
- 200 g di carote viola, pelate e a bastoncini (4-5 cm)
- 2 pizzichi di timo secco
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 971.3 kJ / 232.3 kcal
- Eiwitten
- 26.8 g
- Koolhydraten
- 7.6 g
- Vetten
- 10.7 g
- Verzadigd vet
- 1.5 g
- Vezels
- 3.3 g
- Natrium
- 997.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Filetti di salmone al Varoma con contorno di verdure
40 Min
Involtini di platessa con pesto di basilico e fagiolini
30 Min
Ombrina al cartoccio con patate
45 Min
Sogliola al vapore con piselli
40 Min
Pesce al limone con patate e verdure al prezzemolo
40 Min
Merluzzo al vapore con salsa al pomodoro e olive
35min
Filetto di branzino con carciofi e ceci
40 Min
Nasello al cartoccio con verdure
1 Std.
Merluzzo al pomodoro con verdure
40 Min
Filetto di nasello con contorno di finocchi e arance
30 Min
Nasello con pesto di olive e pistacchi
30 Min
Cuori di merluzzo con patate e fagiolini
40 Min