Nasello in salsa prezzemolata con cuori di carciofo
TM6 TM5

Nasello in salsa prezzemolata con cuori di carciofo

5.0 (1 beoordeling)

Ingrediënten

  • 2 filetti di nasello (senza pelle e lische)
  • ½ spicchio di aglio (optioneel)
  • 15 g di olio extravergine di oliva + q.b.
  • 250 g di acqua
  • 1 cucchiaio di succo di limone
  • 2 cuori di carciofo, puliti e in quarti
  • 1 dado per brodo di pesce
  • 1 cucchiaio di farina di riso (5-6 mesi) precotta (vedere consigli)
  • 1 cucchiaio di prezzemolo fresco, tritato

Voeding
per 1 porzione
Calorieën
1214.3 kJ / 290.3 kcal
Eiwitten
43.2 g
Koolhydraten
7.2 g
Vetten
9.4 g
Verzadigd vet
1.5 g
Vezels
2.7 g
Natrium
191.6 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten