Nasello in salsa prezzemolata con cuori di carciofo

Nasello in salsa prezzemolata con cuori di carciofo

5.0 2 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 30min
2 porzioni

Ingrediënten

  • 2 filetti di nasello (senza pelle e lische)
  • ½ spicchio di aglio (optioneel)
  • 15 g di olio extravergine di oliva + q.b.
  • 250 g di acqua
  • 1 cucchiaio di succo di limone
  • 2 cuori di carciofo puliti e in quarti
  • 1 dado per brodo di pesce
  • 1 cucchiaio di farina di riso (5-6 mesi) precotta (vedere consigli)
  • 1 cucchiaio di prezzemolo fresco tritato

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Natrium 191.6 mg
Eiwitten 43.2 g
Calorieën 1214.3 kJ / 290.3 kcal
Vetten 9.4 g
Vezels 2.7 g
Verzadigd vet 1.5 g
Koolhydraten 7.2 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...