Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta di grano saraceno
- 350 g di farina di grano saraceno
- 200 - 250 g di acqua calda (non bollente)
- 1 g di gomma xantana
- ¼ cucchiaino di sale
Ragù di verdure
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 50 g di cipolla a fette sottili
- 50 g di gambo di sedano a dadini (2 cm)
- 50 g di carota a dadini (2 cm)
- 50 g di zucchina a dadini (2 cm)
- 400 g di salsa di pomodoro
- 100 g di acqua
- ½ cucchiaino di sale
- 200 g di lenticchie in scatola, sgocciolate
- 1 pizzico di pepe macinato
- 5 foglie di basilico fresco + q.b.
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1739 kJ / 416 kcal
- Eiwitten
- 15.8 g
- Koolhydraten
- 71.8 g
- Vetten
- 10.4 g
- Verzadigd vet
- 1.1 g
- Vezels
- 6.8 g
- Natrium
- 867.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Crema di verdure invernale
50min
Nasello al vapore con riso e verdure
30min
Spezzatino di pesce spada a Cottura lenta
1h 40 min
Rigatoni con salsa ai peperoni
30min
Lasagna vegetariana
2óra
Insalata nizzarda
30min
Gnocchi di patate con zucchine
20 min
Tagliatelle con crema di zucca e zucchine (vegan)
1h 30 min
Sugo allo sgombro
45 min
Pasta alle verdure (10-12 mesi)
50min
Spaghetti al sugo di polpettine
1h 30 min
Gnocchi di polenta con ragù di verdure
1óra