Riso basmati con bocconcini di vitello speziati

Riso basmati con bocconcini di vitello speziati

3.5 11 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 30min
2 porzioni

Ingrediënten

  • 250 g di bocconcini di carne di vitello senza nervi a striscioline (2 cm)
  • 2 cucchiaini di curcuma in polvere
  • 1 cucchiaino di noce moscata in polvere
  • 1 cucchiaino di paprika piccante
  • 2 cucchiaini di paprika dolce
  • ½ cucchiaino di pepe nero macinato
  • 1 cucchiaino raso di sale
  • 80 g di salsa di soia
  • 1 cucchiaino di salsa Worcestershire
  • 700 g di acqua
  • 1 dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l)
    1 cucchiaino di dado per brodo vegetale
  • 5 g olio extravergine di oliva
  • 100 g di riso basmati (cottura 10 minuti)

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Natrium 3412.3 mg
Eiwitten 35.7 g
Calorieën 1762.5 kJ / 421.5 kcal
Vetten 9.1 g
Vezels 4.2 g
Verzadigd vet 2.1 g
Koolhydraten 52.3 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...