Ricotta con pesto di piselli

4.9 9 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 35min
6 porzioni

Ingrediënten

  • 700 g di acqua
  • 150 g di pisellini surgelati
  • 100 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
  • 70 g di basilico fresco, le foglie lavate ed asciugate
  • 30 g di menta fresca le foglioline
  • 1 spicchio di aglio
  • 70 g di olio extravergine di oliva
  • ½ cucchiaino di sale
  • 2 pizzichi di pepe nero macinato
  • 350 g di ricotta vaccina

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Natrium 480.6 mg
Eiwitten 14.5 g
Calorieën 1238.3 kJ / 296 kcal
Vetten 23.7 g
Vezels 1.8 g
Verzadigd vet 9.4 g
Koolhydraten 6.8 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...