Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g di pistacchi al naturale sgusciati e spellati
- 100 g di pomodori pachino
- 20 g di erbe aromatiche fresche miste (basilico, timo limonato, rosmarino)
- ¼ di spicchio di aglio
- 120 g di olio extravergine di oliva
- 1 limone, la scorza (senza la parte bianca)
- 2 avocado maturi, la polpa a pezzi
- 5 g di sale + q.b.
- 50 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- 90 g di pinoli sgusciati
- 1200 g di acqua
- 320 g di trofie secche
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 4350.8 kJ / 1040 kcal
- Eiwitten
- 25.4 g
- Koolhydraten
- 49.2 g
- Vetten
- 82.1 g
- Verzadigd vet
- 9.1 g
- Vezels
- 8.7 g
- Natrium
- 708.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pasta con crema di barbabietola (senza lattosio)
20 min
Pasta fredda alla norma
30 min
Polpette alla rucola
40min
Risotto estivo con pesto al basilico e rucola
30 min
Avocado ripieno e insalata di pomodori
30 min
Quinoa con Feta e zucchine alla menta
35 min
Pasta fredda con pesto alle erbe aromatiche, tonno e pomodorini
30 min
Zuppa di noodles con mazzancolle
30 min
Crostata salata tricolore
1 godz. 30 min
Insalata di pasta alla mediterranea
30 min
Pasta al pesto di fagiolini
30 min
Pasta al pesto con mozzarella e pomodorini confit
30 min