Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g di pistacchi al naturale sgusciati e spellati
- 100 g di pomodori pachino
- 20 g di erbe aromatiche fresche miste (basilico, timo limonato, rosmarino)
- ¼ di spicchio di aglio
- 120 g di olio extravergine di oliva
- 1 limone, la scorza (senza la parte bianca)
- 2 avocado maturi, la polpa a pezzi
- 5 g di sale + q.b.
- 50 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- 90 g di pinoli sgusciati
- 1200 g di acqua
- 320 g di trofie secche
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 4350.8 kJ / 1040 kcal
- Eiwitten
- 25.4 g
- Koolhydraten
- 49.2 g
- Vetten
- 82.1 g
- Verzadigd vet
- 9.1 g
- Vezels
- 8.7 g
- Natrium
- 708.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Mezze maniche con pomodorini e pesto di rucola
20 min
Insalata di conchiglioni con pesto di melanzane
30 min
Bulgur ai calamaretti
50 min
Filetti di pollo alla quinoa con ketchup
1h 20min
Risotto alla sogliola e limone
45 min
Pasta fredda con pesto alle erbe aromatiche, tonno e pomodorini
30 min
Risotto estivo con pesto al basilico e rucola
30 min
Pasta con crema di barbabietola (senza lattosio)
20 min
Insalata di pasta alla mediterranea
30 min
Insalata di cetrioli, avocado e ceci croccanti
45 min
Farfalle con pesto di anacardi, olive e bresaola
30 min
Fusilli alla curcuma e pancetta
30 min