Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g di provola affumicata a pezzi
- 50 g di cipolla bianca a metà
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di radicchio rosso di Verona a listarelle
- ½ cucchiaino di sale
- 320 g di pasta integrale
- gherigli di noci tritati q.b.
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2571.3 kJ / 614.5 kcal
- Eiwitten
- 26.2 g
- Koolhydraten
- 57 g
- Vetten
- 30.5 g
- Verzadigd vet
- 9.9 g
- Vezels
- 6.9 g
- Natrium
- 786.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pasta radicchio e pancetta
30 min
Orecchiette speck e radicchio
35 min
Pasta al pesto di fagiolini
30 min
Pasta cavoletti di Bruxelles e pinoli
40min
Farfalle filanti con radicchio, fontina e salsiccia
35 min
Casarecce radicchio, carote e prosciutto
35 min
Penne di mais con radicchio rosso e taleggio (senza glutine)
40min
Mezze penne risottate 3 zeta (zola, zucchine e zafferano)
30 min
Fusilli con fiori di zucca, pancetta e zafferano
45 min
Penne lisce al ragù di trevisana
40min
Pasta con crema di fave e salmone
35 min
Mezze maniche con pomodorini e pesto di rucola
20 min