Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 4 filetti di pesce ombrina (150 g cad.)
- 5 pizzichi di sale
- 5 pizzichi di pepe bianco macinato
- 4 cucchiai di olio extravergine di oliva + q.b.
- 12 pomodorini ciliegia in quarti
- 16 olive taggiasche denocciolate
- 700 g di acqua
- 500 g di patate, pelate e a dadini (2 cm)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1891 kJ / 452 kcal
- Eiwitten
- 32.9 g
- Koolhydraten
- 25.8 g
- Vetten
- 24.8 g
- Verzadigd vet
- 1.5 g
- Vezels
- 3.2 g
- Natrium
- 202.2 mg
Alternatieve recepten
Filetti di salmone al Varoma con contorno di verdure
40min
Filetti di spigola alla mediterranea (TM6)
45min
Filetti di orata con panure alle olive e zucchine
40min
Merluzzo alla pizzaiola
30min
Sogliola al vapore con piselli
40min
Pesce al limone con patate e verdure al prezzemolo
40min
Merluzzo al vapore con salsa al pomodoro e olive
35min
Filetto di branzino con carciofi e ceci
40min
Cuori di merluzzo al cartoccio con riso basmati
45min
Merluzzo al pomodoro con verdure
40min
Salmone al curry con verdure invernali
35min
Pesce spada al cartoccio con patate speziate
40min