Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 4 filetti di pesce ombrina (150 g cad.)
- 5 pizzichi di sale
- 5 pizzichi di pepe bianco macinato
- 4 cucchiai di olio extravergine di oliva + q.b.
- 12 pomodorini ciliegia in quarti
- 16 olive taggiasche denocciolate
- 700 g di acqua
- 500 g di patate, pelate e a dadini (2 cm)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1891 kJ / 452 kcal
- Eiwitten
- 32.9 g
- Koolhydraten
- 25.8 g
- Vetten
- 24.8 g
- Verzadigd vet
- 1.5 g
- Vezels
- 3.2 g
- Natrium
- 202.2 mg
Alternatieve recepten
Pesce al limone con patate e verdure al prezzemolo
40min
Orata al sale
40min
Pesce spada al cartoccio con patate speziate
40min
Filetti di orata con panure alle olive e zucchine
40min
Turbante di branzino in scorza d'arancia e pepe rosa con gamberi di Santa Margherita
1 Std.
Branzino al cartoccio
1 Std. 10 Min
Cous cous con moscardini e olive
1 Std.
Nasello al cartoccio con verdure
1 Std.
Insalata di polpo e patate
2 Std.
Insalata di polpo, patate e sedano al profumo di cedro
1 Std. 25 Min
Sautè di cozze e vongole
40min
Tranci di pesce spada con cipolle caramellate e pomodorini
1 Std.