Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g di carota, pelata e a pezzi
-
160
g di porro a pezzi
of 160 g di cipolla bianca a pezzi - 50 g di olio extravergine di oliva
- 40 g di mandorle pelate + q.b.
- 20 g di pinoli sgusciati + q.b.
- farina tipo 00 q.b.
- 600 g di bocconcini di carne di vitello senza nervi
- 150 g di birra chiara
- 5 g di dado per brodo vegetale
- ½ cucchiaino di sale
- 1 - 2 pizzichi di pepe nero macinato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1809 kJ / 432.3 kcal
- Eiwitten
- 37.2 g
- Koolhydraten
- 13.6 g
- Vetten
- 24.8 g
- Verzadigd vet
- 4.2 g
- Vezels
- 3.7 g
- Natrium
- 412.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Bocconcini di pollo in crema di zucchine
35 Min
Cosce di pollo stufate al vino bianco e verdure
1h
Bocconcini di tacchino indian style con riso basmati
1h
Spezzatino di pesce spada a Cottura lenta
1h 40min
Bocconcini di pollo alla cacciatora con olive
40min
Straccetti di vitello ai carciofi
40min
Coppa di maiale al forno con mele e composta di cipolle
2h
Bocconcini di pollo piccanti
45min
Involtini al pomodoro con purè di patate e contorno di broccoli
1h
Petto di tacchino ripieno con salsa all'uva
1h
Fregola ai frutti di mare
40min
Polpette in bianco con purè di castagne
1h 20 min