Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
- 5 - 6 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1000 g di acqua
- 400 g di patate, pelate e a pezzi (2-3 cm)
- 250 g di broccoli a pezzetti
- 30 g di cipolla a pezzi
- 70 g di porro a pezzi
- 5 - 6 steli di erba cipollina fresca
- 30 g di olio extravergine di oliva
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 70 g di panna da cucina
- 30 g di pangrattato + q.b.
- burro q.b.
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 718 kJ / 171.6 kcal
- Eiwitten
- 7.1 g
- Koolhydraten
- 13.8 g
- Vetten
- 10.1 g
- Verzadigd vet
- 4.1 g
- Vezels
- 2.3 g
- Natrium
- 224.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pane integrale con fichi e noci
4u. 30min
Polpettone zucca e spinaci
1 Std. 15 Min
Crostata di pomodori con pesto
1h 30min
Polpette di peperoni
1 Std.
Schiacciatina zucca e carote
45 Min
Flan di zucchine e mozzarella
50min
Sformato tricolore
1h 30min
Polpette di cavolo viola
1h 30min
Polpettone di patate con speck e formaggio filante
1h 30min
Salmone con salsa ai porri e piselli
25min
Sformato di zucchine e patate (TM6)
1h 30min
Sformato di zucchine al basilico (TM6)
50min