Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
- 5 - 6 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1000 g di acqua
- 400 g di patate, pelate e a pezzi (2-3 cm)
- 250 g di broccoli a pezzetti
- 30 g di cipolla a pezzi
- 70 g di porro a pezzi
- 5 - 6 steli di erba cipollina fresca
- 30 g di olio extravergine di oliva
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 70 g di panna da cucina
- 30 g di pangrattato + q.b.
- burro q.b.
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 718 kJ / 171.6 kcal
- Eiwitten
- 7.1 g
- Koolhydraten
- 13.8 g
- Vetten
- 10.1 g
- Verzadigd vet
- 4.1 g
- Vezels
- 2.3 g
- Natrium
- 224.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Lasagne zucca e salsiccia
2h
Muffin ai pomodori secchi ed Emmental
1h
Sformato di zucchine al basilico (TM6)
50min
Polpette di zucca
1h 30min
Funghi champignon ripieni di zucca
1h
Mini sformati di ricotta con prosciutto cotto e verza
40min
Rotolo ai piselli
50min
Gattò di patate e spinaci
2h
Polpette di cavolo viola
1h 30min
Burger di quinoa e verdure
25min
Polpette di peperoni
1h
Polpettone di patate con speck e formaggio filante
1h 30min