Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
- 5 - 6 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1000 g di acqua
- 400 g di patate, pelate e a pezzi (2-3 cm)
- 250 g di broccoli a pezzetti
- 30 g di cipolla a pezzi
- 70 g di porro a pezzi
- 5 - 6 steli di erba cipollina fresca
- 30 g di olio extravergine di oliva
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 70 g di panna da cucina
- 30 g di pangrattato + q.b.
- burro q.b.
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 718 kJ / 171.6 kcal
- Eiwitten
- 7.1 g
- Koolhydraten
- 13.8 g
- Vetten
- 10.1 g
- Verzadigd vet
- 4.1 g
- Vezels
- 2.3 g
- Natrium
- 224.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Torta salata ricotta e spinaci
2u.
Gattò di patate e spinaci
2u.
Polpettone zucca e spinaci
1h 15min
Funghi champignon ripieni di zucca
1u.
Burger ceci e rucola
40min
Polpettone spinaci e pancetta
1h 30 min
Torta salata con melanzane e scamorza
1h 30 min
Uova alla scozzese (Scotch eggs)
1u.
Crostata salata multicolore
1u.
Polpette di cavolo viola
1h 30 min
Insalata di pollo con crema di avocado
40min
Minestra di orzo e funghi
1u.