Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Verdure
- 250 g di peperoni rossi, puliti e a pezzi (circa 2-3 cm)
- 250 g di carote, pelate e a pezzi (circa 1-2 cm)
- 250 g di cipolle ad anelli (circa 1 cm)
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 2 - 3 pizzichi di sale
- ½ cucchiaino di aglio in polvere (optioneel)
- ½ cucchiaino di paprika dolce o piccante, a piacere (optioneel)
- 1 cucchiaino di origano secco
Riso nero
- 1200 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 250 g di riso nero Venere (cottura 12 minuti)
- 250 g di tofu solido a cubetti (circa 2 cm)
- 15 g di salsa di soia
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 476 kJ / 114 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 16 g
- Vetten
- 4 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 1.8 g
- Natrium
- 237 mg
Alternatieve recepten
Cottura del farro perlato
35min
Riso venere integrale con asparagi e mazzancolle
1h 10min
Insalata di riso nero con gamberi, pomodorini e mango
1 Std. 20 Min
Insalata di orzo
40 min
Insalata di orzo (Bimby Friend)
1h
Farro alla nizzarda
40 min
Insalata di riso nero
1h
Insalata di farro perlato alla greca
30 min
Insalata di riso integrale vegetariana (Cuoci uova)
35min
Insalata di riso rosso e mele
50min
Insalata riso venere, salmone e fragole
1h 30min
Farro al pesto e fagiolini
30 min