Lasagna radicchio e salsiccia

Lasagna radicchio e salsiccia

4.2 20 beoordelingen
Voorbereiding. 40min
Totaal 2u.
8 porzioni

Ingrediënten

Pasta fresca al vino
  • 400 g di semola di grano duro + q.b.
  • 4 tuorli
  • 160 g di vino rosso
  • 5 g di sale
Ripieno
  • 100 g di cipolla a listarelle
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 500 g di radicchio rosso di Verona a listarelle
  • 100 g di vino rosso
  • 500 g di salsiccia fresca a pezzi
  • ½ cucchiaino di sale
  • 2 pizzichi di pepe nero macinato
Besciamella
  • 200 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
  • 80 g di burro
  • 1000 g di latte
  • 80 g di farina tipo 00
  • 5 g di sale + q.b.
  • 3 pizzichi di pepe nero macinato + q.b.
  • 3 pizzichi di noce moscata in polvere
Terminare la preparazione
  • 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Natrium 1479.1 mg
Eiwitten 27.9 g
Calorieën 2883.3 kJ / 689.1 kcal
Vetten 40.7 g
Vezels 4.5 g
Verzadigd vet 17.3 g
Koolhydraten 49.7 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...