Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Besciamella
- 20 g di burro
- 250 g di latte
- 20 g di farina tipo 00
- 5 g di sale
- 1 pizzico di pepe nero in polvere
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
Sformatini cavolfiore e spinaci
- 30 g di Parmigiano reggiano
- 1000 g di acqua
- 300 g di cimette di cavolfiore
- 100 g di spinaci freschi
- 2 uova
- 5 g di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 548 kJ / 131 kcal
- Eiwitten
- 8.1 g
- Koolhydraten
- 6.5 g
- Vetten
- 7.7 g
- Vezels
- 1.6 g
Alternatieve recepten
Tortini di zucca con Taleggio cremoso
1 Std. 30 Min
Sformatini di zucca con fonduta al Taleggio
55min
Sformatini ai porri
55min
Flan di asparagi con salsa al Parmigiano
1h 15min
Flan di broccoli con crema al Parmigiano Reggiano
1h 15min
Sformato di cardi
1h
Flan con fonduta al Parmigiano Reggiano (Bimby Friend)
35min
Sformatini ai carciofi
1h
Sformatini di fiori di zucca
1 Std. 30 Min
Flan ai cavoletti di Bruxelles, speck e Pecorino Romano
1h
Mini soufflé al broccolo romanesco con fonduta al caprino
1h 20 min
Sformatini di finocchi
1 Std. 30 Min