Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Besciamella
- 20 g di burro
- 250 g di latte
- 20 g di farina tipo 00
- 5 g di sale
- 1 pizzico di pepe nero in polvere
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
Sformatini cavolfiore e spinaci
- 30 g di Parmigiano reggiano
- 1000 g di acqua
- 300 g di cimette di cavolfiore
- 100 g di spinaci freschi
- 2 uova
- 5 g di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 548 kJ / 131 kcal
- Eiwitten
- 8.1 g
- Koolhydraten
- 6.5 g
- Vetten
- 7.7 g
- Vezels
- 1.6 g
Alternatieve recepten
Tortino di zucchine con pesto di basilico e limone
1 Std. 20 Min
Tortini di zucca con Taleggio cremoso
1 Std. 30 Min
Sformatini di finocchi
1 Std. 30 Min
Sformato di fagiolini con salsa al pecorino (Bimby Friend)
3u.
Sformatini ai carciofi
1 Std.
Sformato di cardi
1 Std.
Tortini asparagi e Parmigiano Reggiano
1 Std. 30 Min
Sformati di piselli con salsa al formaggio
50 Min
Sformatini ai porri
55min
Flan di broccoli con crema al Parmigiano Reggiano
1h 15min
Tortino di zucchine con cuore filante di Gorgonzola
1 Std. 20 Min
Tortino di fagiolini e patate
1 Std. 30 Min