Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Besciamella
- 20 g di burro
- 250 g di latte
- 20 g di farina tipo 00
- 5 g di sale
- 1 pizzico di pepe nero in polvere
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
Sformatini cavolfiore e spinaci
- 30 g di Parmigiano reggiano
- 1000 g di acqua
- 300 g di cimette di cavolfiore
- 100 g di spinaci freschi
- 2 uova
- 5 g di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 548 kJ / 131 kcal
- Eiwitten
- 8.1 g
- Koolhydraten
- 6.5 g
- Vetten
- 7.7 g
- Vezels
- 1.6 g
Alternatieve recepten
Flan di broccoli con crema al Parmigiano Reggiano
1 Std. 15 Min
Sformati di piselli con salsa al formaggio
50 Min
Sformato di cardi
1h
Mini cestini di Parmigiano Reggiano con crema di broccoli
30min
Sformatini ai porri
55min
Mini soufflé al broccolo romanesco con fonduta al caprino
1 Std. 20 Min
Sformatini ai carciofi
1h
Crocchette di cavolfiore in umido
1 Std. 30 Min
Sformato di fagiolini con salsa al pecorino (Bimby Friend)
3 godz.
Tortini asparagi e Parmigiano Reggiano
1 Std. 30 Min
Cocottine zucchine e fonduta (Bimby Friend)
55min
Sformatini di finocchi
1 Std. 30 Min