Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g di porro
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 320 g di riso Carnaroli (cottura 14 minuti)
- 100 g di vino bianco secco
- 100 g di speck a listarelle
- 5 fichi freschi (3 sbucciati e tagliati a pezzi e 2 in quarti)
-
650
g di brodo vegetale
of 650 g di acqua + 1 cucchiaino colmo di dado vegetale -
30
g di pecorino grattugiato
of 30 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2061.5 kJ / 492.8 kcal
- Eiwitten
- 15.1 g
- Koolhydraten
- 71.9 g
- Vetten
- 18.1 g
- Verzadigd vet
- 2.9 g
- Vezels
- 2.3 g
- Natrium
- 538 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto pere e Gorgonzola
40 Min
Risotto radicchio, speck e taleggio
35 Min
Busiate in insalata con pesto all'arancia e pesce spada
20 Min
Risotto alle mele verdi e crema di pecorino
35 Min
Crema di castagne con finferli e speck
50 Min
Risotto gamberoni e pompelmo rosa
40 Min
Risotto arancia, robiola e rosmarino
30 Min
Tagliolini fichi e guanciale
40 Min
Risotto con uva e funghi
30 Min
Risotto melone e speck
40 Min
Risotto alla melagrana, Gorgonzola e brandy
45 Min
Risotto pere e Castelmagno
35 Min