Risotto con fichi e speck
TM6 TM5 TM31

Risotto con fichi e speck

4.5 (70 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 30 g di porro
  • 40 g di olio extravergine di oliva
  • 320 g di riso Carnaroli (cottura 14 minuti)
  • 100 g di vino bianco secco
  • 100 g di speck a listarelle
  • 5 fichi freschi (3 sbucciati e tagliati a pezzi e 2 in quarti)
  • 650 g di brodo vegetale
    of 650 g di acqua + 1 cucchiaino colmo di dado vegetale
  • 30 g di pecorino grattugiato
    of 30 g di Parmigiano Reggiano grattugiato

Voeding
per 1 porzione
Calorieën
2061.5 kJ / 492.8 kcal
Eiwitten
15.1 g
Koolhydraten
71.9 g
Vetten
18.1 g
Verzadigd vet
2.9 g
Vezels
2.3 g
Natrium
538 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten