Tagliatelle al ragù di coniglio

Tagliatelle al ragù di coniglio

3.5 14 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u.
4 porzioni

Ingrediënten

  • 50 g di cipolla a pezzi
  • 70 g di gambo di sedano a pezzi
  • 80 g di carota pelata e a pezzi
  • 600 g di carne trita di coniglio
  • 2 foglie di alloro fresco lavate
  • 40 g di olio extravergine di oliva
  • 100 g di vino bianco secco
  • 300 g di brodo di carne
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • 300 g di pasta fresca tipo tagliatelle
  • Parmigiano Reggiano grattugiato, a piacere

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Natrium 256.5 mg
Eiwitten 42.7 g
Calorieën 2522.3 kJ / 602.8 kcal
Vetten 21.5 g
Vezels 3.6 g
Verzadigd vet 1.5 g
Koolhydraten 61.5 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...