Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g di pane raffermo
- 40 g di latte
- 10 foglie di verza
- 700 g di acqua
- burro q.b.
- 120 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
- 100 g di mortadella a pezzi
- 350 g di carne trita di maiale
- 1 uovo
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1251.8 kJ / 299.2 kcal
- Eiwitten
- 28.1 g
- Koolhydraten
- 5.9 g
- Vetten
- 18.5 g
- Verzadigd vet
- 10.3 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 494.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Involtini valtellinesi di verza con patate e formaggi
2hod.
Frittelle di cavolo nero
30 min
Melanzane alla messinese
30 min
Medaglioni di broccoli e patate
1hod. 30min
Spiedini gratinati ai tre cavolfiori con bagnacauda
1h 15min
Lasagne di verza
2hod. 30min
Crocchette di cavolfiore in umido
1hod. 30min
Flan ai cavoletti di Bruxelles, speck e Pecorino Romano
1hod.
Rotoli di broccoli con squacquerone
1hod.
Polpette di carne e melanzane
50 Min
Polpettone classico (TM6)
1h 15min
Tortini di cavolfiore e formaggio
35 min