Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g di pane raffermo
- 40 g di latte
- 10 foglie di verza
- 700 g di acqua
- burro q.b.
- 120 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
- 100 g di mortadella a pezzi
- 350 g di carne trita di maiale
- 1 uovo
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1251.8 kJ / 299.2 kcal
- Eiwitten
- 28.1 g
- Koolhydraten
- 5.9 g
- Vetten
- 18.5 g
- Verzadigd vet
- 10.3 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 494.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Polpette in bianco con purè di castagne
1h 20 min
Polpette di gambi di bietole e pane raffermo
1h
Baccalà alla mediterranea
1h 30min
Sformatini patate e porri
55min
Zuppa di pane, cavolo nero e Fontina
1h 30min
Mini quiche agretti, erbette e ricotta (senza lattosio)
1h 30min
Menù: Zucchine ripiene con contorno di patate; Treccia multicerali; Gelo d’uva (Bimby Friend)
1h 30min
Sformatini di verza e mortadella
1h 30min
Crepês asparagi e salsiccia
1h 50 min
Contorno di cavolfiore al forno
30min
Lasagne di verza
2h 30 min
Involtini valtellinesi di verza con patate e formaggi
2h