Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta brisèe
- 150 g di farina tipo 00
- ½ limone, la scorza (senza la parte bianca)
- 75 g di burro a pezzi
- ½ cucchiaino di sale
- 50 g di acqua
Peperoni
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di peperoni gialli e rossi, puliti e a listarelle (5x0.5 cm)
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
Terminare la preparazione
- 250 g di mozzarella per pizza (vedere varianti)
- 10 pomodori ciliegino a metà
- 10 foglie di basilico fresche, lavate
- 20 g di olio extravergine di oliva
- Voeding
- per 1 fetta
- Calorieën
- 902.4 kJ / 215.7 kcal
- Eiwitten
- 6.9 g
- Koolhydraten
- 13.4 g
- Vetten
- 15.4 g
- Verzadigd vet
- 7 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 229.1 mg
Alternatieve recepten
Frittata di zucchine (TM6)
50min
Girelle di sfoglia con spinaci e Feta
1h 10min
Quiche ai peperoni e pomodori
1h 30min
Torta salata asparagi e ricotta
1h
Torta salata radicchio e robiola
2h 30min
Torta salata con melanzane e scamorza
1h 30min
Crostata salata multicolore
1h
Insalata di patate alla greca (TM6)
1h
Torta salata alla parmigiana di melanzane (senza glutine)
1h
Crostata salata tricolore
1h 30min
Pasta fredda alla norma
30min
Crostata di pomodori con pesto
1h 30min