Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta brisèe
- 150 g di farina tipo 00
- ½ limone, la scorza (senza la parte bianca)
- 75 g di burro a pezzi
- ½ cucchiaino di sale
- 50 g di acqua
Peperoni
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di peperoni gialli e rossi, puliti e a listarelle (5x0.5 cm)
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
Terminare la preparazione
- 250 g di mozzarella per pizza (vedere varianti)
- 10 pomodori ciliegino a metà
- 10 foglie di basilico fresche, lavate
- 20 g di olio extravergine di oliva
- Voeding
- per 1 fetta
- Calorieën
- 902.4 kJ / 215.7 kcal
- Eiwitten
- 6.9 g
- Koolhydraten
- 13.4 g
- Vetten
- 15.4 g
- Verzadigd vet
- 7 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 229.1 mg
Alternatieve recepten
Torta salata con melanzane e scamorza
1 Std. 30 Min
Crostata salata tricolore
1 Std. 30 Min
Frittata di zucchine (TM6)
50 Min
Quiche ai peperoni e pomodori
1 Std. 30 Min
Insalata di pasta con pesto di zucchine e pomodorini confit
1 Std. 30 Min
Torta salata con zucchine, cotto e crescenza (TM6)
1 Std. 30 Min
Pasta fredda alla norma
30 Min
Crostata di pomodori con pesto
1 Std. 30 Min
Torta salata asparagi e ricotta
1 Std.
Torta salata radicchio e robiola
2 Std. 30 Min
Torta salata con melanzane e pomodoro
1 Std.
Girelle di sfoglia con crema di zucca e speck
2 Std. 15 Min