Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 170 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 350 g di scamorza a pezzi (3-4 cm)
- 30 g di pinoli
- 1 spicchio di aglio (opzionale)
- 70 g di basilico fresco, le foglie lavate ed asciugate
- ½ cucchiaino di sale
- 100 g olio extravergine di oliva + q.b.
Terminare la preparazione
- pangrattato q.b.
- 600 di zucchine, a fette nel senso della lunghezza (spessore 0,3 mm)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3245.8 kJ / 775.8 kcal
- Eiwitten
- 41.8 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 63.6 g
- Verzadigd vet
- 24.9 g
- Vezels
- 2.2 g
- Natrium
- 1176.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Parmigiana di cavolfiori
1 Std.
Sformato di riso filante agli asparagi e prosciutto cotto
1 godz. 5 min
Crostata salata tricolore
1 Std. 30 Min
Frittata di zucchine (TM6)
50min
Pasta al forno vegetariana filante
1 Std.
Torta salata alla parmigiana di melanzane (senza glutine)
1 Std.
Lasagne con zucchine e salmone al profumo di limone
2h
Torta salata asparagi e ricotta
1 Std.
Lasagne mozzarella, ricotta e spinaci (Bimby Friend)
1 Std. 30 Min
Millefoglie vegetariana
1 Std. 30 Min
Girelle di sfoglia con spinaci e Feta
1 Std. 10 Min
Quiche radicchio e speck
2 Std. 30 Min