Gnocchi di polenta con ragù di verdure

Gnocchi di polenta con ragù di verdure

4.8 43 beoordelingen
Voorbereiding. 30min
Totaal 1u.
4 porzioni

Ingrediënten

Ragù di verdure
  • 30 g olio extravergine di oliva
  • 1 spicchio di aglio
  • 50 g di cipolla a fette sottili
  • 50 g di gambo di sedano a dadini (2 cm)
  • 50 g di carota pelata e a dadini (2 cm)
  • 50 g di zucchina a dadini (2 cm)
  • 400 g di salsa di pomodoro
  • 100 g di acqua
  • 5 g di sale
  • 5 foglie di basilico fresche lavate
Gnocchi di polenta
  • 150 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
  • 600 g di polenta fredda, a pezzi (vedere consigli)
  • 220 g di farina tipo 00
  • 1 pizzico di noce moscata in polvere (optioneel)

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Natrium 912.3 mg
Eiwitten 23.9 g
Calorieën 2367 kJ / 565.8 kcal
Vetten 19.7 g
Vezels 4.8 g
Verzadigd vet 8.1 g
Koolhydraten 78.1 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...