Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Ragù di verdure
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 50 g di cipolla a fette sottili
- 50 g di gambo di sedano a dadini (2 cm)
- 50 g di carota, pelata e a dadini (2 cm)
- 50 g di zucchina a dadini (2 cm)
- 400 g di salsa di pomodoro
- 100 g di acqua
- 5 g di sale
- 5 foglie di basilico fresche, lavate
Gnocchi di polenta
- 150 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 600 g di polenta fredda, a pezzi (vedere consigli)
- 220 g di farina tipo 00
- 1 pizzico di noce moscata in polvere (optioneel)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2367 kJ / 565.8 kcal
- Eiwitten
- 23.9 g
- Koolhydraten
- 78.1 g
- Vetten
- 19.7 g
- Verzadigd vet
- 8.1 g
- Vezels
- 4.8 g
- Natrium
- 912.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Zuppa cremosa di zucca e salvia
40 min
Strüdel salato con mele, speck e formaggio Asiago
1h 30min
Torta salata pere, noci e Gorgonzola (TM6)
35 min
Menù: Orzotto zucca e pancetta; Sbriciolata al prosciutto cotto e formaggio; Biccherini di crema al mascarpone e caffè (Bimby Friend)
1h 30min
Bortellina
30 min
Gnocchi alla romana alle erbette
1h 30min
Polpette di ricotta al sugo
50 min
Salsa cremosa alle cipolle (vegan)
3h 30min
Pici all'etrusca
1h 45min
Linguine allo sgombro
30 min
Canederli agli spinaci
2h 30min
Pinsa radicchio speck e noci
28h