Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Ragù di verdure
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 50 g di cipolla a fette sottili
- 50 g di gambo di sedano a dadini (2 cm)
- 50 g di carota, pelata e a dadini (2 cm)
- 50 g di zucchina a dadini (2 cm)
- 400 g di salsa di pomodoro
- 100 g di acqua
- 5 g di sale
- 5 foglie di basilico fresche, lavate
Gnocchi di polenta
- 150 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 600 g di polenta fredda, a pezzi (vedere consigli)
- 220 g di farina tipo 00
- 1 pizzico di noce moscata in polvere (optioneel)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2367 kJ / 565.8 kcal
- Eiwitten
- 23.9 g
- Koolhydraten
- 78.1 g
- Vetten
- 19.7 g
- Verzadigd vet
- 8.1 g
- Vezels
- 4.8 g
- Natrium
- 912.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Polpettone con purè di zucca (vegan)
1 Std. 30 Min
Arrosto con contorno di castagne e patate
2h
Polpette di grano saraceno e verdure
2h
Risotto estivo con pesto al basilico e rucola
30 Min
Insalata veloce con verdure crude
15min
Linguine allo sgombro
30 Min
Lasagne di verza
2 godz. 30 min
Bortellina
30 Min
Minestra di pasta, patate e cozze
40 Min
Filetto di manzo con peperonata
40 Min
Minestra di grano saraceno con zucca e porri
1 Std.
Polpettone di patate con speck e formaggio filante
1 Std. 30 Min