Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 400 g di patate americane dolci, pelate e a pezzi
- 500 g di acqua
- 100 g di farina di riso (vedere varianti)
- ½ cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 1 cucchiaino di olio extravergine di oliva + q.b.
- 200 g di mozzarella per pizza a tocchetti
- 6 - 8 pomodorini a metà
- 8 - 10 olive denocciolate
- 1 cucchiaino di origano secco
- 10 foglie di basilico fresco
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1834.3 kJ / 438.5 kcal
- Eiwitten
- 19.8 g
- Koolhydraten
- 43.3 g
- Vetten
- 20.8 g
- Verzadigd vet
- 10 g
- Vezels
- 4.3 g
- Natrium
- 813.8 mg
Alternatieve recepten
Schiacciata di grano saraceno con verdure e Gorgonzola (senza glutine)
1 Std.
Tortilla di patate (vegana)
30min
Purè di patate e carote al rosmarino
45min
Burger di quinoa e verdure
25 Min
Sformato vegetale
1 Std.
Crostata salata di verdure (vegan)
1 godz. 5 min
Pavlova (vegan)
2h 45min
Crumble di verdure e bevanda a base di mandorle
1 Std.
Uova alla turca con yogurt greco e insalata verde
30min
Pasta al forno vegana
1 Std.
Patate dolci con ragù vegetariano e Feta
45min
Lasagne al ragù di lenticchie (vegan)
2 Std. 20 Min