Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g di pane raffermo
- 50 g di latte
- 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 50 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
- 1 spicchio di aglio
- 400 g di carne trita di manzo
- 100 g di mortadella (vedere varianti) tritata
- 100 g di salsiccia a pezzi
- 2 uova
- 1 - 2 pizzichi di sale
- 1 - 2 pizzichi di pepe macinato
- pangrattato
- burro
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 444 kJ / 106.1 kcal
- Eiwitten
- 4.8 g
- Koolhydraten
- 5.3 g
- Vetten
- 7.5 g
- Verzadigd vet
- 3.4 g
- Vezels
- 0.1 g
- Natrium
- 119.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Cheesecake basca
4h
Fregola con le arselle
45min
Ravioli alla valtellinese
1h 45min
Salmone con salsa ai porri e piselli
25 min
Bratwurst con insalata di patate
35 Min
Bortellina
30min
Gnocchi alla romana alle erbette
1h 30min
Monte Cristo sandwich
4h 30 min
Coppa di maiale al forno con mele e composta di cipolle
2h
Zuppa di pesce con crostini (senza glutine)
Brak ocen
Pizzoccheri bianchi
55min
Crostata al cioccolato e lamponi
2h