Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g di pane raffermo
- 50 g di latte
- 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 50 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
- 1 spicchio di aglio
- 400 g di carne trita di manzo
- 100 g di mortadella (vedere varianti) tritata
- 100 g di salsiccia a pezzi
- 2 uova
- 1 - 2 pizzichi di sale
- 1 - 2 pizzichi di pepe macinato
- pangrattato
- burro
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 444 kJ / 106.1 kcal
- Eiwitten
- 4.8 g
- Koolhydraten
- 5.3 g
- Vetten
- 7.5 g
- Verzadigd vet
- 3.4 g
- Vezels
- 0.1 g
- Natrium
- 119.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pâté di vitello in gelatina
8 godz. 30 min
Crespelle agli asparagi
1 Std. 30 Min
Brasato al vino rosso a Cottura Lenta
13 Std.
Tortino con il cuore morbido al lampone
3h 30 min
Canederli agli spinaci
2h 30min
Polpettine di patate e tacchino
1 Std. 30 Min
Lasagne di polenta
3h 30 min
Bortellina
30min
Pappardelle alla papalina
30min
Polenta bianca e salsiccia
1 Std. 30 Min
Torta di riso cacio e pepe
1 Std. 30 Min
Polpettone di patate con speck e formaggio filante
1 Std. 30 Min