Compatibele versies
Tortino di patate con uovo poché, salsa al Parmigiano Reggiano e tartufo nero
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Tortini di patate
- 130 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 500 g di patate, pelate e a fette (1 cm)
- ½ cucchiaino di sale
- 180 g di latte intero
- 20 g di burro + q.b.
Salsa al Parmigiano Reggiano
- 150 g di panna (min. 30% di grassi)
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
Uova poché
- 6 uova
- olio extravergine di oliva q.b.
- 6 pizzichi di sale
- 6 pizzichi di pepe nero macinato
- 500 g di acqua
Terminare la preparazione
- tartufo nero fresco a scaglie, a piacere.
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1429 kJ / 341.5 kcal
- Eiwitten
- 17.3 g
- Koolhydraten
- 18.1 g
- Vetten
- 22.7 g
- Verzadigd vet
- 12.3 g
- Vezels
- 2.1 g
- Natrium
- 1309 mg
Alternatieve recepten
Bicchierini di gamberi in salsa cocktail
1u.
Spritz con bruschette al Gorgonzola e sedano
30min
Mini crostatine salate con burrata e acciughe
45min
Stinco di maiale con patate
2u.
Gramigna alla salsiccia
45min
Crema ai pomodori arrostiti
1u. 30min
Bratwurst con insalata di patate
35 min
Insalata greca con pollo marinato al vapore
1h 10 min
Cartocci di salmone e broccoli con patate dolci
1u.
Insalata di totani, gamberi e verdurine croccanti
45min
Baccalà alla Vizcaina (baccalà basco)
Geen beoordelingen
Tagliolini al radicchio rosso
30min