Tagliata di manzo sottovuoto con scalogni confit

Tagliata di manzo sottovuoto con scalogni confit

4.6 26 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 2u. 30min
4 porzioni

Ingrediënten

Manzo sottovuoto
  • 4 fette di controfiletto di manzo (180-200 g ciascuna, spessore 3 cm)
  • 4 pizzichi di sale
  • 4 pizzichi di pepe nero macinato fresco
  • 4 rametti di timo fresco
  • 1500 g di acqua
  • 30 g di succo di limone
Scalogni confit
  • 250 g di scalogni tagliati a metà o lasciati interi se di piccole dimensioni
  • 2 - 3 pizzichi di sale
  • 2 - 3 pizzichi di pepe nero macinato fresco
  • 1 - 2 rametti di timo fresco le foglioline lavate ed asciugate
  • 1 cucchiaio colmo di zucchero di canna
  • 25 g olio extravergine di oliva + q.b.

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Natrium 1268.6 mg
Eiwitten 42 g
Calorieën 1434 kJ / 342.8 kcal
Vetten 16.4 g
Vezels 1.4 g
Verzadigd vet 4.3 g
Koolhydraten 7.3 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...