Lasagnette al nero con ragù di polpo

Lasagnette al nero con ragù di polpo

3.6 5 beoordelingen
Voorbereiding. 40min
Totaal 1u. 20min
6 porzioni

Ingrediënten

Lasagnette al nero
  • 300 g farina tipo 0 + q.b.
  • 3 uova
  • 1 bustina di nero di seppia liquido stemperato con 1 cucchiaino di acqua
Ragù di polpo
  • 4 - 5 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 1 spicchio di aglio
  • 600 g di polpo fresco a pezzi (2-3 cm)
  • 100 g di vino bianco
  • 350 g di polpa di pomodoro a pezzi
  • 1 cucchiaino raso di sale
  • 1 peperoncino rosso piccante (optioneel)
Terminare la preparazione
  • 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 porzione

Natrium 368.8 mg
Eiwitten 19.4 g
Calorieën 1394.3 kJ / 333.3 kcal
Vetten 10.6 g
Vezels 2.1 g
Verzadigd vet 1.9 g
Koolhydraten 41.1 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...