Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g di porro a pezzi
- 50 g di cipolla a pezzi
- 100 g di carota, pelata e a pezzi
- 70 g di sedano a pezzi
- 40 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 300 g di polpa di zucca Delica, a cubetti (1cm)
- 200 g di patate, pelate e a cubetti (1 cm)
- 250 g foglie di cavolo (foglie di verza, broccoli o cavolfiori, private della costa dura), a listarelle
- 750 g di acqua
- 1 cucchiaio di dado per brodo vegetale
- 150 g di pane raffermo a tocchetti
- Parmigiano Reggiano grattugiato, a piacere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1064 kJ / 254.3 kcal
- Eiwitten
- 7.3 g
- Koolhydraten
- 33.3 g
- Vetten
- 11.7 g
- Verzadigd vet
- 1.5 g
- Vezels
- 6.5 g
- Natrium
- 57.4 mg
Alternatieve recepten
Zuppa di patate, verza e fagioli, uova all’occhio di bue e porri al vapore.
1h 10 min
Zuppa di crauti e panini con salsa ai funghi
55min
Zuppa speziata alle patate dolci e cavolo riccio
40min
Zuppa di pane, cavolo nero e Fontina
1 Std. 30 Min
Zuppa di fagioli alla greca (Fasolada)
45min
Zuppa di porri e orzo
45min
Zuppa di cavolo cappuccio
50min
Zuppa di cavolo, porri e ceci
30min
Minestra di lenticchie e cavolfiore
1h
Ribollita
2h 30min
Zuppa frantoiana
45min
Minestra di verze e patate
1h