Compatibele versies
Tartare di palamita con cipolle caramellate, miele e succo di limone
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Cipolle caramellate, miele e succo di limone
- 25 g di olio di oliva
- 500 g di cipolla rossa in quarti
- ½ - 1 peperoncino piccante rosso, fresco, a listarelle
- 80 - 100 g di miele di acacia
- 1 cucchiaino di sale + q.b.
- 60 g di aceto di vino rosso
- 70 g di succo di limone, spremuto fresco
- 600 g di palamita
- 1 - 2 cucchiai di olio extravergine di oliva
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1277.8 kJ / 305.3 kcal
- Eiwitten
- 18 g
- Koolhydraten
- 17.5 g
- Vetten
- 18.7 g
- Verzadigd vet
- 1.2 g
- Vezels
- 0.8 g
- Natrium
- 467.7 mg
Alternatieve recepten
Orecchiette ai totani su crema di fagioli cannellini
1 godz.
Gamberi in pasta kataifi e maionese al wasabi
40 min
Tartine con tonno sottovuoto, cipolle in agrodolce e crema di formaggio
1 godz.
Paccheri con pomodorini, vongole e calamari
40 min
Ramen giapponese (TM6)
5u.
Calamari ripieni di cous cous e gamberoni sottovuoto
1 godz.
Ravioli ai carciofi con sugo di gamberi
2 godz.
Lasagna di gamberi monoporzione
1 godz. 30 min
Gyoza
1 godz.
Spaghetti al nero di seppia con salsa al Parmigiano Reggiano
45 min
Bevanda a base di arachidi e pancakes alle arachidi
8 godz. 55 min
Spaghetti alle vongole
4 Std. 40 Min