Tartare di palamita con cipolle caramellate, miele e succo di limone

Tartare di palamita con cipolle caramellate, miele e succo di limone

3.0 1 beoordeling
Voorbereiding. 10min
Totaal 50min
6 porzioni

Ingrediënten

Cipolle caramellate, miele e succo di limone
  • 25 g di olio di oliva
  • 500 g di cipolla rossa in quarti
  • ½ - 1 peperoncino piccante rosso, fresco a listarelle
  • 80 - 100 g di miele di acacia
  • 1 cucchiaino di sale + q.b.
  • 60 g di aceto di vino rosso
  • 70 g di succo di limone spremuto fresco
  • 600 g di palamita
  • 1 - 2 cucchiai olio extravergine di oliva

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Natrium 467.7 mg
Eiwitten 18 g
Calorieën 1277.8 kJ / 305.3 kcal
Vetten 18.7 g
Vezels 0.8 g
Verzadigd vet 1.2 g
Koolhydraten 17.5 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...