Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 70 g di cipolla dorata a fette grosse
- 20 g di burro
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 pizzico di aglio in polvere
- 1 pizzico di peperoncino in polvere
- 400 g di moscardini piccoli, puliti
- 20 g di Cognac
- 80 g di polpa di pomodoro a pezzi
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- 1 pizzico di cannella in polvere
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- 1500 g di acqua
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1365.5 kJ / 326.5 kcal
- Eiwitten
- 22.7 g
- Koolhydraten
- 6.9 g
- Vetten
- 20.7 g
- Verzadigd vet
- 6.4 g
- Vezels
- 1.5 g
- Natrium
- 403.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Insalata di polpo e patate
2u.
Insalata di polpo, patate e sedano al profumo di cedro
1h 25min
Moscardini affogati (Bimby Friend)
40min
Penne al ragù di polpo
1u.
Spaghetti al nero con ragù di seppie
50min
Polpo e patate a Cottura Lenta, grigliato
2 Std. 45 Min
Petto d'anatra sottovuoto con salsa alle ciliegie
2h 40min
Insalata di polpo con dressing al lime
1u.
Antipasto misto di mare con grissini
3u. 30min
Ossobuco Sottovuoto
12 Std. 40 Min
Filetti di rana pescatrice all'alloro sottovuoto
2u.
Cous cous con moscardini e olive
1u.