Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2500 g di acqua
- 10 g di sale
- 400 g di orzo perlato, precedentemente sciacquato
- 6 uova, fredde di frigorifero
- 140 g di tonno in scatola in olio di oliva, sgocciolato (peso netto)
- 80 g di olive nere
- 100 g di Feta a cubetti (1 cm) (vedere varianti)
- 120 g di pomodori datterino a metà
- 70 g di rucola
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 757.9 kJ / 181.1 kcal
- Eiwitten
- 14.5 g
- Koolhydraten
- 10.7 g
- Vetten
- 9.2 g
- Verzadigd vet
- 0.4 g
- Vezels
- 0.9 g
- Natrium
- 195.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Orzo con pomodorini, ceci e zucchine
35min
Farro pomodorini e gamberi con pesto di prezzemolo (Modalità Cuoci riso)
30min
Insalata di orzo
40min
Insalata di farro con Feta e verdure di stagione
40min
Farro tonno e pomodorini secchi (Modalità Cuoci riso)
30min
Farro alla nizzarda
40min
Insalata di farro e pollo
1 Std. 30 Min
Insalata di farro perlato alla greca
30min
Insalata di farro con tacchino e verdure
40min
Riso nero vegetariano
35min
Insalata di farro vegetariana
1 Std. 30 Min
Farro al pesto e fagiolini
30min