Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2500 g di acqua
- 10 g di sale
- 400 g di orzo perlato, precedentemente sciacquato
- 6 uova, fredde di frigorifero
- 140 g di tonno in scatola in olio di oliva, sgocciolato (peso netto)
- 80 g di olive nere
- 100 g di Feta a cubetti (1 cm) (vedere varianti)
- 120 g di pomodori datterino a metà
- 70 g di rucola
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 757.9 kJ / 181.1 kcal
- Eiwitten
- 14.5 g
- Koolhydraten
- 10.7 g
- Vetten
- 9.2 g
- Verzadigd vet
- 0.4 g
- Vezels
- 0.9 g
- Natrium
- 195.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Cottura del farro perlato
35 Min
Insalata di orzo
40 Min
Riso nero vegetariano
35 Min
Insalata di riso integrale vegetariana (Cuoci uova)
35 Min
Insalata di farro con Feta e verdure di stagione
40 Min
Menù: Insalata di riso basmati e sorbetto alla frutta (Bimby Friend)
1 Std.
Farro tonno e pomodorini secchi (Modalità Cuoci riso)
30 min
Sostituto del sale (TM6)
20 Min
Orzo alle verdure con uova in cocotte
1h 30 min
Orzo con pomodorini, ceci e zucchine
35 Min
Insalata di farro vegetariana
1h 30 min
Insalata di farro perlato alla greca
30 min