Pasta fresca con farina di ceci (senza glutine) al sugo di pomodoro

Pasta fresca con farina di ceci (senza glutine) al sugo di pomodoro

4.1 9 beoordelingen
Voorbereiding. 30min
Totaal 1u.
3 porzioni

Ingrediënten

  • 200 g di farina di ceci
  • 2 uova
  • 1 pizzico di sale
  • 40 g di olio extravergine di oliva + q.b.
  • 50 g di cipolla rossa di Tropea a pezzi
  • 350 g di passata di pomodoro
  • ½ cucchiaino di sale
  • 1 pizzico di zucchero
  • 6 - 7 foglie di basilico fresco
  • farina di riso q.b.

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Natrium 832.3 mg
Eiwitten 20.2 g
Calorieën 1699.7 kJ / 406.3 kcal
Vetten 21 g
Vezels 11 g
Verzadigd vet 3.1 g
Koolhydraten 36.5 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...