Compatibele versies
Pasta fresca con farina di ceci (senza glutine) al sugo di pomodoro
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g di farina di ceci
- 2 uova
- 1 pizzico di sale
- 40 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 50 g di cipolla rossa di Tropea a pezzi
- 350 g di passata di pomodoro
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di zucchero
- 6 - 7 foglie di basilico fresco
- farina di riso q.b.
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1699.7 kJ / 406.3 kcal
- Eiwitten
- 20.2 g
- Koolhydraten
- 36.5 g
- Vetten
- 21 g
- Verzadigd vet
- 3.1 g
- Vezels
- 11 g
- Natrium
- 832.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Polpette di ricotta al sugo
50min
Pane alle noci al Varoma
3h 30min
Lasagne di verza
2h 30min
Tortilla di patate al vapore (TM6)
45 min
Uova barzotte su purea di sedano rapa con bacon croccante
45 min
Poke Bowl vegetariana orzo, zucca e uova
1u.
Polpette di tacchino al sugo di pomodoro
30min
Gnocchi alla romana alle erbette
1h 30 min
Torta salata di Pasqua con crema di Parmigiano Reggiano
1u.
Gnocchi di patate con zucchine
20min
Hummus ai pomodorini
1u.
Tortino con il cuore morbido al lampone
3h 30min