Compatibele versies
Pasta fresca con farina di ceci (senza glutine) al sugo di pomodoro
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g di farina di ceci
- 2 uova
- 1 pizzico di sale
- 40 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 50 g di cipolla rossa di Tropea a pezzi
- 350 g di passata di pomodoro
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di zucchero
- 6 - 7 foglie di basilico fresco
- farina di riso q.b.
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1699.7 kJ / 406.3 kcal
- Eiwitten
- 20.2 g
- Koolhydraten
- 36.5 g
- Vetten
- 21 g
- Verzadigd vet
- 3.1 g
- Vezels
- 11 g
- Natrium
- 832.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pane alle noci al Varoma
3h 30min
Risotto con petali di carote e caprino
30 min
Barchette feta e bietole
2j
Tortino ai frutti rossi (vegan)
1j 30 menit
Pasta fresca con farina di ceci (senza glutine, senza zucchero)
1h 10 min
Scarcedda lucana
2j
Baguette con ciccioli
5h
Pasta choux (vegan)
2j
Gnocchi di patate (senza uova)
1 Std. 40 Min
Pizza vegetariana con Affettatutto Bimby® (TM6)
3sa
Crespelle agli asparagi
1j 30 menit
Focaccia
6h