Compatibele versies
Pasta fresca con farina di ceci (senza glutine) al sugo di pomodoro
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g di farina di ceci
- 2 uova
- 1 pizzico di sale
- 40 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 50 g di cipolla rossa di Tropea a pezzi
- 350 g di passata di pomodoro
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di zucchero
- 6 - 7 foglie di basilico fresco
- farina di riso q.b.
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1699.7 kJ / 406.3 kcal
- Eiwitten
- 20.2 g
- Koolhydraten
- 36.5 g
- Vetten
- 21 g
- Verzadigd vet
- 3.1 g
- Vezels
- 11 g
- Natrium
- 832.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tagliatelle paglia e fieno con ragù alla bolognese
2u.
Tagliatelle al ragù
1h 10 min
Focaccia pomodorini e olive
3u. 30min
Pinsa romana alla carbonara
4u.
Uova alla triestina
30min
Polpette di tacchino al sugo di pomodoro
30min
Pane intrecciato timo e limone
4u.
Pesto di zucchine e basilico
20min
Cotolette di sedano rapa con crema di patate (senza lattosio)
35 min
Lingue croccanti
45min
Pici all'etrusca
1h 45min
Tagliatelle di farro con cavolo verza
1u. 30min