Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di Parmigiano Reggiano, tagliato a pezzi (3 cm)
- 150 g di zucchine, a fette (4 cm)
- 50 g di olive nere denocciolate
- 50 g di olive verdi denocciolate
- 80 g di peperoni rossi a dadini
- 1 cucchiaino di aghi di rosmarino tritati
- ½ cucchiaino di sale
- 1 - 2 cucchiaino di pepe nero macinato
- 3 uova
- 80 g di olio extravergine di oliva
- 120 g di latte
- 100 g di formaggio fresco spalmabile
- 175 g di farina
- 10 g di lievito in polvere
- Voeding
- per 10 porzioni
- Calorieën
- 7344.7 kJ / 1755.4 kcal
- Eiwitten
- 50 g
- Koolhydraten
- 35.4 g
- Vetten
- 160.1 g
- Verzadigd vet
- 47.6 g
- Vezels
- 8.2 g
- Natrium
- 5459.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Muffin ai pomodori secchi ed Emmental
1h
Strüdel salato con mele, speck e formaggio Asiago
1 Std. 30 Min
Crostata morbida con tonno e misticanza
1h
Tortino con il cuore morbido al lampone
3 Std. 30 Min
Torta salata con melanzane e scamorza
1 Std. 30 Min
Plumcake patate e speck
2h
Palline di Parmigiano Reggiano
30 min
Torta salata pere e formaggio
1h
Torta salata funghi e patate
1 Std. 30 Min
Crostata di pomodori con pesto
1 Std. 30 Min
Omelette verdure e formaggio
30 min
Pane cicci
4h 30 min