Arrosto con contorno di castagne e patate

Arrosto con contorno di castagne e patate

3.7 18 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 2u.
6 porzioni

Ingrediënten

Cottura patate e castagne
  • 750 g di acqua
  • 800 g di patate novelle rosse, con la buccia
  • 450 g di castagne
  • 50 g olio extravergine di oliva
  • 2 pizzichi di sale
  • 2 rametti di rosmarino fresco
  • 2 spicchi di aglio
Terminare la preparazione
  • 1000 g di lonza di maiale (pezzo intero)
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • 10 g olio extravergine di oliva
  • 330 g di birra chiara

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Natrium 529.6 mg
Eiwitten 39 g
Calorieën 2267 kJ / 541.8 kcal
Vetten 23.9 g
Vezels 5.7 g
Verzadigd vet 9.8 g
Koolhydraten 42.3 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...