Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Cottura patate e castagne
- 750 g di acqua
- 800 g di patate novelle rosse, con la buccia
- 450 g di castagne
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 2 pizzichi di sale
- 2 rametti di rosmarino fresco
- 2 spicchi di aglio
Terminare la preparazione
- 1000 g di lonza di maiale (pezzo intero)
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 330 g di birra chiara
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2267 kJ / 541.8 kcal
- Eiwitten
- 39 g
- Koolhydraten
- 42.3 g
- Vetten
- 23.9 g
- Verzadigd vet
- 9.8 g
- Vezels
- 5.7 g
- Natrium
- 529.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tortilla di patate al vapore (TM6)
45 min
Tortilla di patate al vapore
45 min
Fagottini di tacchino sottovuoto con salsa al whisky
2h
Arrosto di maiale con patate, verdure al vapore e salsa al sidro
2h 20min
Filetto di manzo al vino con purè
1h 30min
Pasticcio di pesce e patate (TM6)
1 Std. 10 Min
Casoncelli alla zucca (vegan)
1h 30min
Involtini di pollo e porri
55 Min
Cocktail Rossini con mini cheesecake salate
3h 40min
Uova ripiene al caprino su crema di piselli e lattuga
1h
Filetto di maiale con salsa ai cachi
2h
Arrosto di vitello con salsa all'arancia
1h 40min