Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 20 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 350 g di pomodori a pezzi
- 1 peperone rosso, pulito e a pezzi
- 10 g di sale + q.b.
- 150 g di calamari ad anelli
- 150 g di gamberetti sgusciati
- 250 g di cozze fresche pulite
- 250 g di vongole, fresche e pulite
- 1500 g di acqua
- 2 bustine di zafferano
- 300 g di riso Parboiled
- 100 g di piselli verdi, freschi o surgelati
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1946.5 kJ / 465.3 kcal
- Eiwitten
- 22.3 g
- Koolhydraten
- 70.4 g
- Vetten
- 12.5 g
- Verzadigd vet
- 1.9 g
- Vezels
- 3.1 g
- Natrium
- 1080 mg
Alternatieve recepten
Cosce di pollo stufate al vino bianco e verdure
1h
Sovracosce di pollo speziate alla birra
1h 30min
Spezzatino di pesce spada a Cottura lenta
1h 40min
Entrecote con risotto ai funghi
40min
Filetto di manzo con peperonata
40min
Insalata di pasta fredda con trota e verdure
45min
Tagliatelle verdi alla rucola e pomodorini
45min
Insalata di polpo e patate
2h
Gamberi e calamari speziati
20 min
Risotto ai frutti di mare (senza lattosio)
35 Min
Fusilli alla curcuma e pancetta
30min
Paccheri con pomodorini, vongole e calamari
40min