Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 - 4 peperoni rossi (250-300 g ciascuno)
- 2 spicchi di aglio
- 2 cucchiaini di basilico secco
- 100 g di carota, pelata e a pezzi
- 1 - 2 pizzichi di pepe macinato
- 150 g di olive verdi denocciolate
- 60 g di pomodori secchi sott'olio, sgocciolati
- 30 g di filetti di acciuga sott'olio, sgocciolati
- 500 g di carne trita mista
- 80 g di vino rosso
- 150 g di cipolla dorata, in quarti
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di paprica dolce
- 400 g di polpa di pomodoro a pezzi
- 60 g di uva passa
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1936 kJ / 463 kcal
- Eiwitten
- 20 g
- Koolhydraten
- 26.2 g
- Vetten
- 31.7 g
- Verzadigd vet
- 19.1 g
- Vezels
- 5.9 g
- Natrium
- 659.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Ossibuchi ai funghi
3u. 30min
Gattò di patate e spinaci
2h
Cosce di pollo stufate al vino bianco e verdure
1h
Frittelle di patate aromatiche
45 min
Sovracosce di pollo speziate alla birra
1h 30min
Pipi e patati (contorno di peperoni e patate)
30 min
Zuppa di fagioli alla greca (Fasolada)
45 min
Patate speziate
30 min
Insalata di cetriolo alla tailandese
15min
Cozze al vapore con porri e latte di cocco
45 min
Quiche di zucchine (senza glutine)
1h
Tagliatelle ai funghi (senza glutine)
1h 30min