Orata al forno con vongole e gamberi

Orata al forno con vongole e gamberi

4.8 4 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 45min
4 porzioni

Ingrediënten

  • 400 g di vongole, fresche e pulite
  • 70 g di olio extravergine di oliva
  • 200 g di cipolle rosse di cui 150 a metà e 50 g in quarti
  • 250 g di peperoni rossi puliti dai semini di cui 200 g a metà e 50 g a pezzi (3 cm)
  • 500 g di patate pelate (se necessario dividerle a metà)
  • 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
  • 50 g di vino bianco
  • 2 spicchi di aglio
  • 100 g di pomodoro in quarti
  • 10 g di sale
  • 1200 g di orata eviscerata e pulita
  • 500 g di gamberi crudi di media grandezza puliti ed eviscerati

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Natrium 1700.5 mg
Eiwitten 75.3 g
Calorieën 3188.1 kJ / 762 kcal
Vetten 34.2 g
Vezels 4.4 g
Verzadigd vet 6.5 g
Koolhydraten 31.3 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...