Risotto alla lattuga
TM6 TM5

Risotto alla lattuga

4.3 (7 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 60 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
  • 30 g di scalogno a metà
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 100 g di lattuga romana, lavata a striscioline
  • 320 g di riso Carnaroli
  • 70 g di vino bianco
  • 740 g di acqua calda (non bollente)
  • 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale
    of 1 cucchiaino di sale
  • 20 g di burro
  • 1 pizzico di pepe nero macinato

Voeding
per 1 porzione
Calorieën
1858 kJ / 444 kcal
Eiwitten
11.2 g
Koolhydraten
65.4 g
Vetten
16.6 g
Verzadigd vet
6.4 g
Vezels
1.3 g
Natrium
101.4 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten