Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
- 30 g di scalogno a metà
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di lattuga romana, lavata a striscioline
- 320 g di riso Carnaroli
- 70 g di vino bianco
- 740 g di acqua calda (non bollente)
-
1
cucchiaino di dado per brodo vegetale
of 1 cucchiaino di sale - 20 g di burro
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1858 kJ / 444 kcal
- Eiwitten
- 11.2 g
- Koolhydraten
- 65.4 g
- Vetten
- 16.6 g
- Verzadigd vet
- 6.4 g
- Vezels
- 1.3 g
- Natrium
- 101.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Spaghetti broccoli e noci
40 Min
Pasta al pesto di prezzemolo
20 Min
Paccheri zucca e provola
45 Min
Sfogliatine salate pere e caprino
1 Std. 30 Min
Lasagne di verza
2 godz. 30 min
Spaghetti scarola, olive e briciole di pane (vegan)
35 Min
Pasta con crema di peperoni e Feta
30 Min
Risotto cavolo cappuccio viola e Gorgonzola
35 Min
Farrotto taccole e prosciutto crudo
40 Min
Menù: Spaghetti cavolo viola e nocciole; salmone e gamberi in vasocottura con patate; sbrisolona
1 Std.
Pasta fredda alla norma
30 Min
Minestra di lenticchie e cavolfiore
1 Std.