Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g di acqua
- 250 g di zucchine a tocchetti (4 cm)
- 10 g di spinaci baby freschi
- 10 g di erbe aromatiche (80% basilico e 20% menta)
- 30 g di pistacchi al naturale, sgusciati e spellati
- 100 g di olio extravergine di oliva
- 1 cubetto di ghiaccio
- 2 pizzichi di sale
- 2 pizzichi di pepe bianco macinato
- 500 g di pasta secca, tipo sedanini
- 1 spicchio di aglio
- 300 g di code di gambero fresche, sgusciate e pulite
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2164.2 kJ / 517.2 kcal
- Eiwitten
- 17.5 g
- Koolhydraten
- 68.8 g
- Vetten
- 21 g
- Verzadigd vet
- 2.7 g
- Vezels
- 3.5 g
- Natrium
- 349.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Riso basmati con gamberi speziati e verdure
40 Min
Spaghetti broccoli e noci
40 Min
Mezze penne risottate 3 zeta (zola, zucchine e zafferano)
30 Min
Finocchi sottovuoto con fonduta al Parmigiano Reggiano
3h
Pollo e insalata tiepida di patate (TM6)
55 Min
Paccheri con pomodorini, vongole e calamari
40 Min
Pasta integrale con pesto di cavolo riccio e noci
20 Min
Eggs Benedict (Cuoci uova)
30 Min
Uovo barzotto con salsa bernese al finocchietto, fave, pancetta e pane croccante all’aglio (di Chef in Camicia)
1h
Avocado toast
7h
Calamarata con crema di peperoni
30 Min
Maltagliati al pesto di zucchine e gamberi
50 min.